בימים החמים האלה של הקיץ, אנחנו מחפשים כל דבר שיכול לקרר אותנו… מזגן, קניון, ים, בריכה וגם אוכל קל ומקרר.
הוספתי לכם ארטיק פירות יער מושקע, מרהיב וקל להכנה. במידה ואין לכם שוקולד לבן ללא סוכר תוכלו להוסיף אגוזים קצוצים, שקדים קצוצים וכיד הדמיון הטובה.
אז קדימה רוצו להכין וספרו לי איך יצא 🙂
מרכיבים:כ-8 ארטיקים כ-4 גרם פחמימה לכל ארטיק
- קרטון (250 מ”ל) קרם קוקוס
- רבע כוס מייפל קיטו (וולדן פארמס/lakanto/ChocZero)
- שליש כוס שוקולד צ'יפס לבן ללא סוכר (ניתן להשיג באייהרב)- לא חובה*
- 250 גרם מיקס פירות יער קפואים
- תבניות סיליקון לארטיקים
אופן ההכנה:
- במעבד מזון מכניסים קרם קוקוס, מייפל קיטו ושוקולד לבן ומעבדים עד למרקם כמעט חלק. (שיישארו חתיכות של שוקולד)
- שופכים כף מהתערובת לכל תבנית ארטיק.
- מוסיפים למעבד מזון פירות יער ומעבדים למרקם גס עם חתיכות.
- מרימים את תבניות הארטיקים שיש בהם תערוב קרם קוקוס מעט באלכסון ויוצקים מתערובת פירות היער.
- מורידים חזרה את התבניות ומיישרים. נוצרים ככה שני צבעים.
- מכניסים להקפאה. כאשר הארטיקים קפואים לגמריי משחררים אותם מהתבניות ושומרים בקופסה אטומה.
*במידה ואין לכם שוקולד לבן ללא סוכר (ChocZero/LILY'S) ניתן להחליף באגוזים קצוצים, שקדים קצוצים, כיד הדמיון הטובה עליכם 🙂
*שוקולד קיטו ללא סוכר ניתן למצוא באייהרב.
*אם אין לכם מייפל קיטו (גם אותו ניתן למצוא באייהרב) תשתמשו בתחליף אבקת סוכר- אלולוז הוא הטוב ביותר למטרה הזאת. גם סוויטנגו יעשה את העבודה.
תענוג של קיץ 🙂
Very interesting topic, thank you for putting up.Expand blog