החגים מאחורינו, הסגר עוד לפנינו ואנחנו מחפשים אוכל שיעשה לנו טוב על הלב והנשמה…
נראה לי שעם הבראוניז האלה אתם תרקדו משמחה 🙂
הוא נמס בפה, יש לו רכות מדהימה ולפני הכל הוא דל פחמימה!
איך אפשר לבקש יותר טוב מזה
אז קדימה לעבודה ואל תשכחו לספר לי איך יצא
מצרכים:כ-30 ריבועים כ-2 גרם פחמימה נטו(3 ברוטו)
- 200 גרם שוקולד מריר קצוץ 85% ללא תוספת סוכר
- 200 גרם חמאה
- 3 ביצים בטמפרטורת החדר
- רבע כוס ממתיק מותר בתזונה (אריתריתול/סוויטנגו/מונק פרוט)
- אחד וחצי כוסות קמח שקדים
- 2 כפות אבקת קקאו אורגנית טבעית
לתערובת גבינה:
- 100 גרם גבינת שמנת
- 1 ביצה
- חצי כוס חמאת בוטנים טבעית/חמאת שקדים טבעית או תערובת של שתיהן (זה מה שאני עשיתי)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום 180 מעלות ומרפדים תבנית יפה בגודל 30X20 בנייר אפייה.
- ממיסים שוקולד וחמאה במיקרו בפולסים של 30 שניות או בסיר בן מארי.
- מערבלים במיקסר/מטרפה חשמלית את הסוכר והביצים לקצף בהיר ותפוח.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס (לאחר שהתקרר מעט) ומערבלים למרקם אחיד.
- מוסיפים את קמח השקדים והקקאו ומערבלים עד לאחידות.
- בקערה נפרדת מערבבים גבינה, ביצה וחמאת בוטנים לתערובת אחידה.
- משטחים מחצית מבלילת השוקולד לתבנית ויוצקים מעל מחצית מתערובת הגבינה.
- מכסים במחצית הנותרת של תערובת השוקולד ומעליה יוצקים את המחצית הנותרת של תערובת הגבינה.
- מערבבים בעדינות בין השכבות (להגיע עד לשכבה הראשונה), בעזרת מזלג, ליצירת שיש.
- אופים כ-25 דקות עד להתמצקות.
- חותכים לאחר התקררות מלאה ושומרים במקרר 5 ימים.
Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?
מושלם! ?
כיף לשמוע וספרי לי על מתכונים נוספים שאת אוהבת:)