ברד פודינג הוא המצאה של השנים האחרונות.
למען האמת התוודעתי אליו אחרי שהתחלתי תזונה דלת פחמימה ולא ממש טעמתי.
יום אחד הלכתי עם חברה לבית קפה והיא הזמינה ברד פודינג עם שוקולד, טעמתי ביס והיתה פה אהבה מהשנייה הראשונה.
הראש התחיל לעבוד איך אני הופכת אותו לדל פחמימה ומפתיעה במתכון חדש לסדנה הבאה.
כיוון שאני אוהבת מאוד מאפים מלוחים הכנתי 2 גירסאות. אחת מתוקה ושניה מלוחה ושתיהן יצאו מושלמות.
בתקופה האחרונה אני מאוד עמוסה וכל המתכונים שמתרוצצים לי בראש לשבועות ובכלל לא הגיעו לידי צילום ועריכה.
עוד שניה חג שבועות, לפי מיטב המסורת מכינים מטעמים שמשלבים גבינות, בצקים ועוד דברים טובים, ה-חג לכל מי שבאורח חיים דל פחמימה והחלטתי לשתף אתכם במתכון שהיה מיועד למשתתפי הסדנה 🙂
יש בו שילוב של תרד וכרישה, השילוב בהא הידיעה.
יש בו שילוב של רוך פנימי עם מעטה שזוף וקריספי.
יש בו כמה שלבים של הכנה, אבל בסך הכל העבודה קלה ופשוטה.
אני מאחלת לנו שהחג יעבור לנו בשלווה ומתפללת שכל החטופים והחיילים יחזרו הביתה במהרה.
רוצו להכין ואל תשכחו לספר לי איך יצא 🙂
מרכיבים ללחם: כ-50 גרם פחמימה לכל המנה
- 2.5 כוסות מוצרלה מגוררת
- 2 כפות גבינת שמנת
- 1.5 כוסות (150 גרם) קמח שקדים
- רבע כוס תחליף סוכר חום/לבן
- 2 כפות סיבי שיבולת שועל
(https://www.iherb.com/pal/referral/pdp/CXD0661…)
- 2 כפיות אבקת אפייה ללא אלומיניום וללא גלוטן
- חצי כפית מלח
- 2 ביצים
מרכיבים לפודינג:
- 2 כרישה דקים/1 גדול חצויים ופרוסים לטבעות
- 100 גרם עלי תרד בייבי קצוצים
- שמן זית
- 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
- 50 גרם גבינת פטה מפוררת
- 1 שם שום כתושה
- 30 גרם חמאה מומסת
- 1 מיכל שמנת להקצפה 38%
- 2 ביצים
- 1 כף רוטב פסטו
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום 200 מעלות ומרפדים תבנית 28X24 בנייר אפייה.
- בקערה גדולה מכניסים מוצרלה וגבינת שמנת וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך כדי ערבוב בין מחזור למחזור עד קבלת מעין בצק אלסטי.
- בקערה נפרדת מערבבים קמח שקדים, סיבי שיבולת שועל, אבקת אפייה, תחליף סוכר ומלח ומוסיפים לתערובת הגבינה. מוסיפים ביצים ומערבבים היטב עד לקבלת בצק.
- משטיחים הבצק על נייר האפייה בתבנית עם ידיים משומנות בשמן זית ויוצרים מעין גומות עם האצבעות.
- אופים כ-20 דקות עד הזהבה. מקררים על רשת.
- בינתיים במחבת עם שמן זית מטגנים טבעות כרישה עד הזהבה. מוסיפים עלי תרד ומערבבים עד לריכוך.
- חותכים את בצק הלחם לקוביות בגודל 3*3 ס”מ, מכניסים לקערה. מוסיפים כרישה ותרד מוקפצים,שן שום כתושה, גבינת מוצרלה וגבינת פטה ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית מתאימה מרופדת בנייר אפייה. (אני עשיתי בתבנית אינגלישקייק קשיחה)
- באותה קערה טורפים יחד שמנת להקצפה, ביצים, פסטו וחמאה ויוצקים על קוביות הלחם שבתבנית.
- מנמיכים תנור לחום 180 מעלות ואופים כ-30 דקות עד שהפודינג נספג ב”לחם” ועד לקבלת צבע מוזהב עמוק.
אוכלים ונהנים
you know the xvideos.gold, it’s the xvideos red alternative