בא לכם קינוח מפנק לימי הקיץ החמים?
וואו וואו אני בשוונג של יצירת מתכונים
אני אוהבת מלבי, אוהבת פיסטוקים ואוהבת גלידה
שילבתי בין כל האהבות שלי ויצרתי לנו
גלידת מלבי פיסטוק דלת פחמימה (קיטו שפוי) וממש קלה להכנה
ללא סוכר וללא גלוטן
5 שנים שאני בתזונה דלת פחמימה (קיטו שפוי), יוצרת מתכונים בלי הפסקה ויש בי תשוקה אדירה ותחושה של סיפוק להכין לנו מתכונים טעימים טעימים שגם עוזרים להבראה שלי ושל אחרים
רוצו להכין וספרו לי איך יצא 🙂
מרכיבים: תבנית בצורת אינגלישקייק קטנה כ-22 גרם פחמימה נטו לכל הגלידה
- 1 מיכל שמנת להקצפה 38%
- 2 כפות מדידה גדושות אינסטנט פודינג וניל סוויטנגו
- 100 גרם גבינת שמנת 30%/מסקרפונה
- 3 כפות מדידה תחליף אבקת סוכר
- 1 כף מדידה מי ורדים
- 50 גרם (חצי כוס) פיסטוקים טבעיים גרוסים
- 1-2 כפות חמאת פיסטוק לזילוף
- פיסטוקים גרוסים לקישוט
אופן ההכנה:
- מרפדים תבנית מתאימה בנייר אפייה.
- בקערה גדולה טורפים שמנת להקצפה כ-2 דקות.
- מוסיפים גבינת שמנת, אינסטנט פודינג ותחליף אבקת סוכר וטורפים עד לקבלת מעין קצפת סמיכה.
- מוסיפים מי ורדים וטורפים עוד קצת עד לאיחוד.
- מוסיפים פיסטוקים גרוסים ומקפלים עם מרית עד להטמעה.
- יוצקים את התערובת לכלי מתאים.
- מזליפים חמאת פיסטוק ויוצרים מראה של שיש עם שיפוד עץ או סכין בתנועות שתי וערב.
- מפזרים פיסטוקים גרוסים לקישוט, מכסים עם ניילון נצמד, מקפיאים.
- מוציאים מהקפאה, פורסים לפרוסות ונהנים מהחיים 🙂