במבה זה אהבה של החיים ובכלל נשנושים מלוחים. מאז תחילת התזונה לא פתחתי אריזות מלוחות גם בגלל כל התוספות שאינן מוצדקות!
אתם הולכים להתאהב במתכון הזה. פשוט, קל להכנה, טעים בטירוף, נמס בפה…
במבה או מקלות במבה או גריסיני במבה, העיקר שיש לזה טעם של במבה.
אז קדימה רוצו להכין וספרו לי איך יצא 🙂
מרכיבים:כ-22 גריסיני כ-0.6 גרם פחמימה נטו ליחידה (כ-2 גרם ברוטו)
- 150 גרם (כוס וחצי) קמח שקדים
- 2 כפות קמח גלוטן (ניתן להשיג ב-iherb)- לא חובה/חצי כפית קסנטאן גאם
- 120 גרם (חצי כוס) חמאת בוטנים טבעית, חלקה ללא תוספת סוכר
- 2 כפיות תחליף סוכר חום (מונק פרוט)-לא חובה חום
- 1 כפית מלח דק
- רבע כוס מים
ציפוי:
- שומשום לבן+שחור
- אפשר מעט מלח גס אם אתם אוהבים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- בקערה בינונית מערבבים את כל החומרים היבשים.
- מוסיפים את החומרים הרטובים ומאחדים לבצק.
- קורצים מהבצק עיגולים ומגלגלים אותם לצורת גריסיני. (לי יצאו 22)
- על נייר אפייה או צלחת רחבה מערבבים את חומרי הציפוי ומגלגלים בהם את הגריסיני.
- אופים כ-20 דקות (לא לשרוף).
- לקרר על רשת עד התקררות מלאה כדי שלא יתפוררו.
- מאחסנים בקופסה אטומה.
בהצלחה והנאה 🙂
I was reading some of your blog posts on this website and I
think this website is real informative! Retain putting up.Leadership
היי
אפשר להחליף את חמאת הבוטנים (למי שלא אוכל בוטנים) בחמאת שקדים או אגוז אחר?
היי, למען האמת לא ניסיתי כי רציתי להגיע לטעם של במבה ולזה צריך בוטנים 🙂
מוזמנים לנסות ולעדכן אותי איך יצא