הבעל היקר שלי הגיע אלי מארצות הברית הרחוקה, אחרי ששנינו עברנו תקופה קודמת ושונה.
כל שנה אני מצטרפת אליו לבקר את המשפחה ונדהמת מכל המכשירים והשכלולים.
בפעם האחרונה הבאתי לי טוסטרים קטנים לואפל בלגי אישי.
אני רוקחת תערובות, מנסה, משנה וכל פעם יוצא טעם אחר מדהים!
טעמים מלוחים, מתוקים שיכולים להחליף בקלות לחם או לחמניה.
אז קדימה רוצו להכין וספרו לי איך יצא 🙂
מרכיבים:כ-8 ואפל כ-2 גרם פחמימה נטו לואפל
- 1 כוס קמח שקדים איכותי
- 1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
- 1 כפית אבקת סוכר סוויטנגו
- חצי כפית מלח ים דק
- 2 ביצים
- שליש כוס חלב שקדים ללא סוכר
- חופן עלי תרד בייבי קצוצים* (ראו טיפים)
- 1 כפית גדושה פסטו או כל ממרח שאתם אוהבים
- 3 כפות שמן זית/שמן MCT
אופן ההכנה:טוסטר ואפל בלגי
- בקערה בינונית מכניסים את כל החומרים היבשים ומערבבים לאחידות.
- בקערה קטנה מכניסים ביצים, משקה שקדים ושמן וטורפים עד ליצירת מעט בועות.
- מוסיפים עלי תרד ופסטו ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת.
- מוסיפים את תערובת הביצים לתערובת היבשים, מערבבים היטב ונותנים לנו כ-5-10 דקות.
- מחממים טוסטר צ'אפל היטב. מרססים עם מעט ספריי שמן זית ויוצקים כף גדושה מהתערובת.
- מחכים כ-2 דקות ומוציאים.
- מורחים וממלאים במה שרוצים.
טיפ ממני:
- ניתן להחליף את התרד ב-3 גבעולי בצל ירוק קצוצים, חופן פטרוזיליה קצוצה, חופן כוסברה קצוצה.
- ניתן לשלב זוקיני מגורר דק וסחוט היטב.
- ניתן לשמור את הואפלס בקופסה אטומה במקרר כ-4 ימים ולחמם במצנם.
- אני השתמשתי בואפלס כלחמניה להמבורגר, פשוט מעדן.
You have remarked very interesting details! ps decent site.Leadership