חמאת בוטנים זו אהבה. כשאפשר לשלב אותה במתכונים שלא דורשים אפייה זו בכלל הצלחה גדולה.
אז לקחתי מרכיבים שתמיד זמינים אצלי במגירה, הוספתי חמאת בוטנים ויצרתי חוויה מתוקה.
אתם יכולים לשנות את סוגי האגוזים לפי מה שאתם אוהבים…
הכי חשוב! ההכנה קלה והתוצאה מעוררת חושים.
רוצו להכין וספרו לי איך יצא ?
מרכיבים:תבנית מלבנית או מרובעת כ-20 חטיפים 1.8 גרם פחמימה נטו כ-5 גרם ברוטו
- ¾ כוס חמאת בוטנים חלקה טבעית
- חצי כוס מדידה שמן קוקוס מומס ומצונן
- 2 כפיות מדידה תמצית/משחת וניל
- חצי כוס מדידה מייפל קיטוגני/אבקת תחליף סוכר
- קורט מלח
- כוס וחצי שקדים טבעיים קצוצים גס (להשאיר קצת לקישוט)
- 3 כפות פיסטוק חלבי טבעי
- 1 כוס מדידה פקאן טבעי קצוץ גס
- 3 כפות גרעיני דלעת
- 2 כפות מדידה זרעי פשתן טחונים
- 1 כף מדידה צ'יה
- מעט קינמון (לא חובה)
קישוט:
- 20 גרם שוקולד מריר
- כפית שמן קוקוס
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים היבשים (סוגי האגוזים)
- בקערה בינונית מערבבים חמאת בוטנים, וניל, שמן קוקוס, מייפל עד לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת חמאת הבוטנים לתערובת האגוזים ומערבבים היטב עד שכל האגוזים מצופים.
- משטחים את התערובת בתבנית (עדיף על נייר אפייה)
- מקשטים עם מעט שקדים שהשארנו בצד.
- ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר ושמן קוקוס ומזליפים על התערובת שבתבנית בצורת שתי וערב או אלכסונים.
- מכניסים התבנית למקרר עד להתמצקות מלאה.
- חותכים לחטיפים בגודל הרצוי.
- שומרים בקופסה אטומה במקפיא או במקרר.
בהצלחה והנאה 🙂
I like this weblog very much, Its a rattling nice place to read and find info.Expand blog
לא אוהבת זרעי פשתן וציה במה ניתן להחליף?