עוד שניה ועוד חג בפתח. גם סוכות וגם שבת ואני כרגיל במטבח, עושה נסיונות, משפרת ובסוף יש תוצאה 🙂
מתכון קל, שמח ופשוט לעוגיות שקדים דלות פחמימה ואפילו מרכיבים שיש בנמצא.
מצרכים: כ-15 עוגיות 1 גרם פחמימה נטו לעוגיה עם אריתריתול ו-3 גרם פחמימה נטו לעוגיה עם מייפל
- 2 כוסות קמח שקדים
- רבע כפית מלח
- רבע כפית אבקת סודה לשתיה
- 3 כפות שמן קוקוס
- 2 כפות מייפל ללא סוכר (walden farm's/choc zero)/2 כפות אבקת סוכר סוויטנגו
מלית:
- חמאת שקדים טבעית/חמאת בוטנים חלקת טבעית
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום 170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מעבלים את כל החומרים במעבד מזון או בידיים לבצק אחיד (מעט מתפורר אבל מדביקים אותו בידיים).
- יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 3 ס”מ. מניחים בתבנית ולוחצים עם הבוהן במרכז העוגיה ליצירת שקע.
- אופים 5 דקות. מוציאים מהתנור ממלאים את השקעים במלית המתאימה ומחזירים לתנור לעוד 5-6 דקות אפייה או עד שהעוגיות זהובות.
- שומרים את העוגיות בצנצנת זכוכית/קופסה אטומה עד שבוע בטמפרטורת החדר.
מעדן של ממש 🙂
I like this blog it’s a master piece! Glad I found this ohttps://69v.topn google.Money from blog