אחרי הבייגלס המופלאים, בא לי כאלה שאפשר למלא בכל טוב והם כמובן דלי פחמימה.
עשיתי נסיונות, קיבלתי השראות ובסוף יצאה לה לחמניה מדהימה בטעמה.
הכנסתי בה אבוקדו וחביתה והעיניים שלי התגלגלו בהנאה.
אז קדימה לעבודה ובהצלחה:)
מצרכים: כ-10 לחמניות כ-1.3 גרם פחמימה נטו (3 ברוטו)
- 2 כפות פסיליום
- כפית אבקת אפייה
- כוס (100 גם) קמח שקדים
- 30 גרם חמאה ללא מלח
- 2 ביצים
- 3 כפות (130 גרם) גבינת שמנת
- 200 גרם מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה:
- ממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות מוצרלה, גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת מעין בצק.
- מוסיפים ביצים ושאר החומרים.
- יוצרים גליל על ניילון נצמד ומקפיאים רבע שעה.
- מחממים תנור 200 מעלות.
- חותכים את הגליל ל-9 לחמניות,מסדרים לעיגול יפה, מפזרים שומשום, אופים בתנור עם תבנית עם מים מתחת כדי שיישאר יציב כ-15-20 דקות או עד הזהבה.
שלום! אפשר לוותר על הפסליום?
במקרה הזה לצערי אי אפשר לוותר כי זה מה שגורם להתפחה ואווריריות 🙂