שבועות בפתח, וכמו בכל שנה, אני מחפשת לצאת מהקופסה ולהביא לכם מתכונים לבנים, טעימים וקלי הכנה.
נסיונות רבים מביאים לתוצאות ושלל מתכונים.
הפעם בחרתי להביא לכם מתכון פשוט, טעים וממש קל להכנה. כל הטועמים גרגרו בהנאה 🙂
מרכיבים:18 מאפינס כ-1.5 גרם פחמימה נטו (כ-2 גרם ברוטו)
- 3 ביצים
- רבע כוס סוויטנגו+2 כפות גדושות אריתריתול+2 כפות מייפל של וולדן פארמס או חצי כוס מאיזה ממתיק שאתם אוהבים
- כפית תמצית וניל איכותית
- קורט מלח
- קופסה (225 גרם) גבינת שמנת 25%
- 50 גרם חמאה מומסת
- 3 כפות חלב צמחי (קוקוס/שקדים)
- 2 כוסות (200 גרם) קמח שקדים
- כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
לקישוט:
- פרוסות שקדים מולבנים
- אבקת סוכר סוויטנגו (לא חובה)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום 180 מעלות.
- מכניסים לקערה גדולה ביצים וממתיק וטורפים בעזרת מטרפה ידנית/חשמלית.
- מוסיפים תמצית וניל ומלח וטורפים.
- מוסיפים גבינת שמנת, חמאה וחלב וטורפים עד שהתערובת אחידה ללא גושים.
- מוסיפים קמח שקדים ואבקת אפייה ומערבבים בעזרת מרית עד לתערובת אחידה.
- יוצקים לתבניות מאפינס, מפזרים שקדים מולבנים ואופים כ-30 דקות עד הזהבה.
- אחרי כחצי שעה מוציאים המאפינס מהתבנית ומקררים על רשת.
- אפשר לפזר אבקת כמו סוכר (אבקת סוכר סוויטנגו) לקישוט.
טיפ ממני:
- אפשר לפזר פירות יער מלמעלה בנוסף או במקום השקדים.
- אפשר לעשות חצי עם פרי וחצי עם שקדים מולבנים פרוסים.
- לשמור במקרר בקופסה אטומה.
בהצלחה והנאה 🙂
Very great info can be found on weblog.Blog range