אני חושבת שהם אלוהיים. מתיקות עדינה, שילוב של חומרים מעולים ועבודת הכנה ממש קלה.
והביס או הביס שנמס בפה ומחלחל ישר לתוך הנשמה.
רגע של הארה.
מתאימים לראש השנה הבא עלינו לטובה או סתם לפנק את עצמכם ואת בני המשפחה.
אז קדימה רוצו להכין וספרו לי איך יצא 🙂
מצרכים:כ-22 עוגיות 1 גרם פחמימה נטו (2.7 ברוטו)
- כוס וחצי (150 גרם) קמח שקדים
- כפית אבקת אפייה
- 2 כפות קמח קוקוס
- 1 כף פסיליום
- כפית תמצית וניל
- רבע כוס סוויטנגו/רבע כוס אריתריתול/רבע כוס מונק פרוט/2 כפות רוטב מייפל טבעי אורגני
- 50 גרם גבינת שמנת 30%
- 75 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
מלית:
- חמאת שקדים
- אגוזי פקאן טבעיים
אופן ההכנה:
- במעבד מזון קטן מערבבים את כל החומרים היבשים.
- מוסיפים מייפל, וניל, גבינת שמנת ומעבדים לתערובת פירורית.
- מוסיפים קוביות חמאה קרה ומעבדים עד שנוצר כדור בצק.
- מקררים את הבצק חצי שעה לפחות כדי שיהיה נוח לעבודה.
- מחממים תנור לחום 180 מעלות.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים.
- מפזרים על נייר אפייה מעט קמח שקדים ומניחים חלק אחד של הבצק. שמים עוד נייר אפייה מלמעלה ומרדדים לבצק בעובי כחצי ס”מ. (בצק דק יקרע ולא יהיה שמיש למילוי וגלגול)
- מורחים על הבצק המרודד חמאת שקדים/בוטנים/אגוזים שונים ומפזרים מעל אגוזי פקאן טבעיים/אגוזי מלך/מה שאוהבים ומגלגלים לרולדה בעזרת נייר האפייה.
- ממשיכים כך עם הבצק השני.
- מסמנים חריצים מלאים ברולדות.
- אופים כ-20 דקות עד להזהבה.
- מוציאים מהתבנית רק לאחר התקררות מלאה שהעוגיות לא יתפוררו.
- מפזרים תחליף אבקת סוכר בהגשה.
Really good information can be found on website.Blog monry