ההתמכרות החדשה שלכם.
נשנושים פיקנטים מתקתקים שהכנתי לכבוד שבת המלכה.
קראנצ'ים ובהחלט עושים את העבודה.
ממש כמה דקות עבודה ואתם מסודרים לסרט, סדרה או ארוחה חגיגית עם כל המשפחה.
אל תוותרו על הצ'ילי הגרוס, הוא מכניס טוויסט לעלילה.
רוצו לעבודה וספרו לי איך יצא
מרכיבים:
- 1 כוס אגוזי מלך/פקאן
- חצי כוס שקדים טבעיים
- חצי כוס קשיו (אפשר להחליף באגוז אחר יותר דל פחמימה)
- שליש כוס גרעיני דלעת
- רבע כוס שומשום
- חצי כפית מלח
- רבע כפית צ׳ילי גרוס
- 1-2 כפות דבש/מייפל קיטו
- 2 כפות שמן אבוקדו/קוקוס/MCT
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום 160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- בקערה גדולה מערבבים הכל עד שכל האגוזים מצופים.
- מסדרים בתבנית ואופים 12-15 דקות, עד הזהבה יפה. (תבדקו אחרי 10 דקות, חשוב שלא יישרף)
- מקררים היטב ומאחסנים בצנצנת אטומה, אם לא יתחסל קודם 🙂
טיפ ממני:
- תרגישו חופשי לשנות את סוגי האגוזים כאוות נפשכם.
- לשים לב לזמני האפייה ולדאוג שלא יישרף.
Fantastic site. Lots of helpful information here. I am sending it to some friends free brazzers videos https://brazzers.pw/