צריכים משהו מתוק, מנחם, שוקולדי, קיטו-דל פחמימה ב-2 דקות עבודה?
המתכון הזה בשבילכם!
סופלה שוקולד ללא קמח, ללא סוכר וללא גלוטן
בעלי ואני היינו מופתעים מהתוצאה…
ללא שום טעמי לוואי, טעים כמו המקור, מפנק ומנחם בתקופה הלא פשוטה שאנחנו נמצאים בה.
אז גשו לעבודה וספרו לי איך יצא 🙂
מרכיבים: ספל מאג כ-4 פחמימות נטו לסופלה
- 1 כף חמאה
- 2 כפות תחליף סוכר שאוהבים (אני מערבבת 2 סוגים)
- 3 כפות קמח שקדים
- כף וחצי אבקת קקאו הולנדית
- רבע כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום וגלוטן
- שמינית כפית סודה לשתיה ללא אלומיניום וגלוטן
- קורט מלח הימלאיה
- 1 ביצה
- 1 כף שמנת להקצפה 38%/שמנת חמוצה
- חצי כפית תמצית וניל
מרכיבים לקישוט:
- קוביית שוקולד מריר TRU
- תחליף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- ממיסים חמאה במאג יפה להגשה.
- מוסיפים ממתיק וטורפים עם מטרפה ידנית קטנה או מזלג עד לתערובת אחידה.
- מוסיפים את יתרת המרכיבים מלבד קוביית השוקולד וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מכניסים את המאג למיקרוגל על עוצמה מירבית למשך 30 שניות.
- מוציאים, מכניסים קוביית שוקולד ומכניסים למיקרוגל ל-30 שניות נוספות.
- אני הייתי צריכה להוסיף עוד 15 שניות.
- מחכים 2 דקות להתייצבות, מפזרים תחליף אבקת סוכר ונהנים מהחיים 🙂
טיפ ממני:
- ניתן להשתמש בשוקולד מריר אחר ללא תוספת סוכר שאתם אוהבים.
- כדאי לכם לערבב 2 סוגים של תחליף סוכר, זה מנטרל טעמי לוואי.
- לכל מיקרוגל עוצמת חום שונה, תהיו עם יד על הדופק.