אני אוהבת לצאת מהקופסא, לחדש וליצור… להוסיף מרכיבים חדשים לסלט והופ יצירה חדשה נולדה.
לא מזמן קניתי רבעי ארטישוק בצנצנת זכוכית יפה וחיכיתי להזדמנות להשתמש בהם.
יום שישי, בזמן שאני מתכוננת לארוחה, הגעתי להארה.
צלצלתי לאב ילדיי וביקשתי שבדרך לארוחה יביא עימו עלי רוקט או עלי מיקס בייבי (תל אביב עיר ללא הפסקה).
אז קבלו את הסלט הבא שיכול לשמש כארוחה בפני עצמה ואפילו תרגישו כאילו קפצתם רגע לאיזה כפר ביוון או באיטליה הקטנה.
כמה פשוט, ככה טעים 🙂
מרכיבים:
- שקית עלי מיקס בייבי או חצי עלי בייבי וחצי עלי רוקט
- צנצנת 530 גרם (לפני סינון) של רבעי ארטישוק מתובלים בשמן חמניות (יצרן איטליה)
- כ-15 זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
- כ-20 עגבניות שרי תמר חצויות (אפשר צבעוניות)
- בצל סגול בינוני חתוך לפרוסות
רוטב:
- 2 כפיות תרכיז רימונים טבעי ללא תוספת סוכר
- שמן זית
- מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה גדולה שקופה ומעט שטוחה את כל חומרי הסלט.
- יוצקים על הסלט את מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
- מגישים מייד.
בתיאבון ובהנאה 🙂
טיפ ממני:
- רוצים שהסלט יהווה ארוחה? הוסיפו לו ביצה קשה שתוסיף גם יופי למנה.