אני אוהבת סניקרס!
אוהבת את השילוב של שוקולד, בוטנים וחמאת בוטנים.
כמובן שהחלטתי לעשות לו גירסה דלת פחמימה והתוצאה יצאה מתוקה וטעימה 🙂
רוצו לעבודה וספרו לי איך יצא
מרכיבים: תבנית אינגלישקייק קשיחה כ-40 גרם פחמימה נטו לכל התבנית
- 2 כוסות (200 גרם) קמח שקדים
- רבע כפית מלח
- שליש כוס מייפל קיטו
- שליש כוס חמאת שקדים טבעית ללא סוכר
- 3 כפות שמן קוקוס
- חצי כוס חמאת בוטנים טבעית חלקה
- שליש כוס מייפל קיטו
- קורט מלח
- 1 כפית תמצית/משחת וניל
- 1 כוס בוטנים קלופים, קלויים, מומלחים
מרכיבים לציפוי:
- 200 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
- 30 גרם חמאת קקאו/2 כפות שמן קוקוס
אופן ההכנה:
- מרפדים תבנית אינגלישקייק קשיחה בנייר אפייה.
- בקערה בינונית מערבבים קמח שקדים, מלח, שליש כוס מייפל, חמאת שקדים ו-3 כפות שמן קוקוס, עד לקבלת בצק אחיד ומשטחים את התערובת בתבנית בצורה אחידה.
- באותה קערה מערבבים חמאת בוטנים, שליש כוס מייפל, מלח ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים על הבצק שבתבנית.
- מפזרים את הבוטנים על תערובת חמאת הבוטנים ומכניסים את התבנית להקפאה של כמה שעות עד לילה.
- בקערה מכניסים שוקולד מריר וחמאת קקאו וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך כדי ערבוב בין מחזור למחזור עד לקבלת שוקולד נוזלי ומבריק.
- מוציאים את הסניקרס מהמקפיא, חותכים לאצבעות רוחב וכל אצבע לשניים וטובלים בתערובת השוקולד עד שהסניקרס מצופה מכל צדדיו.
- שומרים בהקפאה או במקרר בקופסה אטומה.
- אוכלים ונהנים 🙂
טיפ ממני:
- ניתן להשתמש בשוקולד של TRU להפחתת כמות הפחמימות.
- נשמר המון זמן במקפיא.
- במידה ואתם שומרים במקפיא, תוציאו כמה דקות לפני ההגשה.