גם אני נכנעתי לטרנד מספר המרכיבים במתכון.
מה יותר פשוט מאשר לשלב את הקמחים המותרים, עוד קצת ממתיקים וגורמים מאחדים ולקבל עוגייה מטריפה, ללא סוכר, ללא קמח וללא גלוטן.
4 מרכיבים, 5 דקות עבודה ויש לנו צנצנת מלאה בעוגיות שהן חגיגה לקפה, לאירוח או סתם כמתוק לנשמה.
העוגיות קריספיות מבחוץ ועסיסיות מבפנים, אוהבי המרציפן ירקדו בהנאה.
בהזדמנות זאת אספר לכם שאת אבקת הסוכר אני מקבלת מטחינה ביתית של אריתריתול.
חיסכון כספי, זמינות מירבית ומוציא את הטעם הקריר של האריתריתול.
אז קדימה לעבודה ואל תשכחו לספר לי איך יצא 🙂
מרכיבים: כ-17 עוגיות כ- 1.5 גרם פחמימה נטו לעוגיה
- 2.5 כוסות (250 גרם) קמח שקדים
- חצי כוס (100 גרם) תחליף סוכר
- קורט מלח
- 4 חלבוני ביצים (120 מ”ל/חצי כוס)
- 1 כפית תמצית שקדים/ליקר אמרטי/תמצית וניל
מרכיבים לציפוי:
- שליש כוס שקדים מולבנים פרוסים
- רבע כוס תחליף אבקת סוכר
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום 160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- בקערה בינונית מכניסים קמח שקדים, קורט מלח ותחליף סוכר ומערבבים לאחידות.
- בקערה קטנה טורפים מעט חלבוני ביצים. מוסיפים חלבונים ותמצית וניל לתערובת השקדים ומערבבים עם מרית עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
- מכינים שתי צלחות קטנות, באחת שמים שקדים פרוסים ובשנייה תחליף אבקת סוכר.
- קורצים כדורים עם הידיים או בעזרת כף גלידה.
- טובלים כל עוגיה בפרוסות שקדים ולאחר מכן באבקת סוכר.
- מסדרים את העוגיות בתבנית במרווחים של 2-3 ס”מ ואופים כ-15 דקות עד הזהבה קלה. (לבדוק אחרי 10 דקות, לכל תנור עוצמה משלו)
- מקררים על רשת ומפזרים עוד קצת תחליף אבקת סוכר לטעם וליופי.
- שומרים בצנצנת אטומה.
The 10 Most Scariest Things About UK Onlyfans Pornstars Uk onlyfans pornstars (http://Www.easyfie.com)
סוף סוף מתכון עם גרמים!
תודה
באהבה ובהנאה 🙂
האם אפשר להשתמש באבקת סוכר סוכר במקום התחליף
אבקת סוכר זה סוכר.
ישנה אבקת סוכר ללא סוכר.
הכוונה כמובן לאבקת סוכר ללא סוכר וזה אף מצויין במתכון
את מוזמנת להשתמש במה שאת רוצה אם זה מתאים לבריאות שלך…
כמובן שיחסי הפחמימות ישתנו