יש לכם שעה?
שעה מזמנכם ותקבלו מנה שתרקיד אתכם בהנאה.
הצטרפתי לטרנד והמרתי אותו לדל פחמימה.
פטוצ’יני כרוב 🙂
לכו להכין וספרו לי איך יצא 🙂
מרכיבים:
- כרוב פרוס לרצועות
- 15 עגבניות שרי חצויות (השתמשתי בכל הצבעים)
- קוביית גבינת פטה כבשים/עיזים עם אחוזי שומן גבוהים
- 3 כפות פסטו (איזה שבא לכם)
- 10 עלי בזיליקום
- שמנת מתוקה 38%
- שמן זית
- מלח, פלפל שחור גרוס
- גבינת פרמזן/מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה:
- תבנית פיירקס גדולה
- מחממים תנור לחום 230 מעלות.
- שמים במרכז התבנית גבינת פטה ומסביבה עגבניות שרי חצויות.
- מפזרים את רצועות הכרוב בשאר חלקי התבנית הריקים.
- מפלפלים, ממליחים ומפזרים פסטו ועוד מעט שמן זית.
- יוצקים מעל כל הירקות שבתבנית שמנת מתוקה ואופים כחצי שעה.
- מוציאים, מערבבים, מפזרים גבינה מגוררת ומחזירים לתנור לחצי שעה נוספת.