לפעמים כאשר אין ממש חשק להתאמץ ולהכין ארוחה, אני מכינה לי פטוצ'יני זוקיני, מנה של שמחה 🙂
יום אחד בעודי חושבת על הארוחה, פתחתי את המקרר וזוקיני בצבצו להם מתוך המגירה. באותה שניה קיבלתי הארה ונוצרה לה ארוחה קלילה, מזינה ווואו כמה טעימה. רקדתי מעונג ושמחה.
רוצו להכין וספרו לי איך יצא ?
מרכיבים למנה אחת:
- זוקיני אחד גדול
- מעט חמאה
- 1 כף פסטו כוסברה פטרוזיליה או פסטו אחר
- 1 כף רוטב עגבניות של Mutti
- 3-4 כפות קרם קוקוס
- מלח, פלפל שחור גרוס
- מוצרלה מגורדת
אופן ההכנה:
- מגלפים, בעזרת קולפן פרוסות אורך דקות מהזוקיני.
- ממיסים חמאה במחבת גדולה ומקפיצים מעט את פסטת הזוקיני.
- מוסיפים פסטו, עגבניות וקרם קוקוס.
- מרתיחים כדקה עד לצמצום.
- ממליחים ומפלפלים וזורים מוצרלה מגורדת מעל.
בהנאה ובתיאבון 🙂
פשוט ומושלם!