שוקולד לבן ופירות יער הם השילוב האולטימטיבי עבורי.
בארץ לא ניתן למצוא שוקולד לבן דל פחמימה והחלטתי לנסות להכין לבד.
התוצאה מופלאה! בתוספת מילוי פירות יער זו פשוט חגיגה לנשמה.
אז לא אכביר במילים פשוט רוצו להכין וספרו לי איך יצא ?
מרכיבים לשוקולד: תבנית שקעים שאתם בוחרים
- 60 גרם חמאת קקאו
- 40 גרם (3 כפיות גדושות) חמאת קוקוס
- 3 כפות מדידה תחליף אבקת סוכר
- 1 כפית משחת וניל או גרגרים ממקל וניל
מלית פירות יער:
- 1 כף גדושה ריבת פירות יער
- 1 כף גדושה חמאת שקדים
- 1 כף גדושה גבינת שמנת חלקה 30%
- 1 כף מדידה קמח שקדים
אופן ההכנה:
- ממיסים בקערה קטנה חמאת קקאו וחמאת קוקוס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה.
- מוסיפים תחליף אבקת סוכר ווניל ומערבבים עד לאיחוד.
- יוצקים לתוך כל שקע כחצי כף שוקולד מומס ומכניסים את התבנית למקפיא עד הקפאה.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים כפית מילוי.
- מכסים את המלית בתערובת נוספת של שוקולד מומס ומחזירים למקפיא.
- מוציאים את הריסס המוכן מתבנית השקעים ומאחסנים בקופסת זכוכית אטומה במקפיא.
טיפ ממני:
- חובה להשתמש בתחליף אבקת סוכר ולא סוכר רגיל!
- אפשר לוותר על הגבינה במילוי ואז החטיפים יהיו פרווה.
- מוציאים מהמקפיא כמה דקות לפני ההגשה.
כמה פשוט ככה טעים 🙂
הי
נראה מעולה.
איך את מכינה את ריבת פירות היער כך שתתאים לדל פחמימה או קטו?
תודה רבה, מיכל