לאחרונה התחיל טרנד של קינוחים ללא אפייה.
האמת שהטרנד הזה תפס אותי בהתלהבות עצומה כי זה הכי מתאים בתזונה דלת פחמימה.
ניתן להכין קינוחים עם סוגים שונים של אגוזים והכל עם עבודה קלה.
כל מה שצריך זה מקום במקפיא לאחסן את כל הטוב הזה.
אם יש אורחים בהפתעה, תמיד תוכלו לשלוף אותם מהמגירה והם יחשבו שהשקעתם בהם מלא עבודה!
שלוש שכבות של פאר והדר היצירה, שוקולד לבן, קראנץ פיסטוק ושוקולד מריר ממלאים את הגוף והנשמה
רוצו להכין וספרו לי איך יצא ?
12 ריסס כ-2 גרם פחמימה נטו ליחידה
שכבת בסיס:
- 60 גרם חמאת קקאו
- 50 גרם חמאת קוקוס
- כפית משחת/גרגרים ממקל וניל
- 2 כפות אבקת סוכר סוויטנגו
שכבת מילוי:
- 3 כפות אגוזי מקדמיה לא קלויים (אפשר להוסיף קשיו, שקדים או עוד פיסטוק במקום)
- 4 כפות פיסטוק קלוף טבעי
- 1 כף גדושה מחית פיסטוק
- קורט מלח
- 2 כפות קמח שקדים איכותי
- כפית משחת/תמצית וניל
- 2 כפות מייפל קיטו/אבקת סוכר סוויטנגו
שכבת ציפוי:
- 50 גרם שוקולד מריר
- 10 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה:
- מכינים תבנית שקעים או כל צורה אחרת שאוהבים.
- בקערה קטנה ממיסים, חמאת קקאו וחמאת קוקוס במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
- מוסיפים וניל ואבקת סוכר ומערבבים.
- יוצקים בערך כף מהבלילה לשקעים ומקפיאים לחצי שעה.
- בינתיים במעבד מזון מכניסים את כל מרכיבי המילוי וטוחנים.
- בקערה קטנה נוספת מכניסים את חומרי הציפוי וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד שהשוקולד נוזלי ומבריק.
- מחלקים את בצק המילוי ל-12 כדורים.
- מוציאים את תבנית השקעים מהמקפיא ומשטיחים כל כדור מילוי על שכבת השוקולד הלבן.
- יוצקים חצי כף תערובת שוקולד מריר על שכבת הפיסטוק ומחזירים למקפיא עד שאוכלים.
טיפ ממני:
- אחרי שהריסס קפאו ניתן לחלץ אותם מהתבנית ולשמור במקרר בקופסא אטומה.
בהצלחה והנאה 🙂
Very interesting details you have mentioned, thanks for posting.Blog money