הצטרפתי לטרנד והכנתי לנו גלידוניות יוגורט ואוכמניות דלי פחמימה
גלידוניות שיושבות במקפיא ומחכות לקרר לנו את הגוף והנשמה.
הטעם שלהן חמצמץ ויחד עם ציפוי השוקולד הן בהחלט מספקות הנאה 🙂
מרכיבים: תבנית שקעים בצורה שאתם אוהבים או סתם נייר אפייה
- 1 כוס מדידה יוגורט כבשים/עיזים/יווני
- חצי כוס שקדים טבעיים גרוסים גס
- רבע כוס חמאת שקדים מוזהבת טבעית
- 1 כף מייפל קיטו/ תחליף אבקת סוכר
- קורט מלח גס
- 1 כוס אוכמניות (השתמשתי בקפואות)
מרכיבים לציפוי:
- 150 גרם שוקולד מריר ללא סוכר
- 30 גרם חמאת קקאו/2 כפות שמן קוקוס
אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים יוגורט, שקדים גרוסים, חמאת שקדים, מלח ומייפל עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים אוכמניות ומקפלים בעדינות לתוך התערובת שלא תיצבע יתר על המידה.
- יוצקים לתבנית שקעים או מניחים תלוליות על נייר אפייה ומקפיאים.
- בקערה קטנה ממיסים שוקולד וחמאת קקאו במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך כדי ערבוב עד לקבלת שוקולד נוזלי ומבריק.
- מוציאים גלידוניות מהקפאה (אחרי שקפאו), טובלים בשוקולד. מניחים על נייר אפייה ומחזירים להקפאה נוספת.
- שומרים בכלי סגור במקפיא
טיפ ממני:
- הגלידוניות יוצאות חמצמצות, מי שאוהב מתוק יוסיף תחליף סוכר/מייפל קיטו.
I like this weblog it’s a master piece! Glad
I discovered this ohttps://69v.topn google.Blog monetyze