הטרנד שכבש את העולם כבש גם אותי
ארטיק/גלידונית יוגורט חמאת בוטנים
בגירסה קיטוגנית-דלת פחמימה
אתם חייבים לנסות כמה שזה טעים
חמש דקות עבודה ויש לכם גלידה/ארטיק שמרקיד את הגוף ומרווה את הנשמה
מרכיבים: 8 ארטיקים/גלידוניות כ-3 גרם פחמימה לגלידונית
- 1 כוס יוגורט יווני/כבשים
- שליש כוס+1 כף חמאת בוטנים טבעית חלקה
- 1 כף אבקת חלבון בטעם טבעי ללא סוכר
- 2 כפות מייפל קיטו/סוכרלוז נוזלי לפי הטעם
- קורט מלח הימלאיה
- 1 כפית תמצית וניל איכותית
- חצי כוס אגוזי לוז גרוסים גס
- רבע כוס פצפוצי חמאת בוטנים קיטו (לא חובה)
מרכיבים לציפוי:
- 150 גרם שוקולד ללא סוכר
- 30 גרם חמאת קקאו/2 כפות שמן קוקוס
אופן ההכנה:
- בקערה בינונית מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- טועמים למתיקות הרצויה.
- משטיחים נייר אפייה על גבי מגש גדול/תבנית, יוצקים תלוליות מהתערובת.
- מכניסים לכל תלולית מקל ארטיק (לא חובה) ומכניסים את המגש להקפאה עד להקפאה מלאה.
- בקערה קטנה ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאת קקאו בפולסים של 30 שניות, תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד הופך להיות נוזלי ומבריק.
- טובלים כל ארטיק/גלידונית בשוקולד המומס ומחזירים להקפאה.
- אוכלים ונהנים
טיפ ממני:
- ניתן להשתמש בשוקולד של TRU והגלידוניות יצאו יותר מתוקות.