כאשר אנחנו באורח חיים דל פחמימה (קיטו שפוי) בדרך כלל אין לנו חשקים למתוק.
אבל לעיתים רוצים להתפנק עם משהו קטן וטוב…
ממרח נוטלה שעשוי כולו מחומרים טבעיים, ללא סוכר, קרמי וטעים.
ממלא את הפה ברוך של אגוזים טחונים…
בכפית, על פרוסת לחם קיטו, מעל שמנת להקצפה… לא משנה מה תבחרו, אתם תרגישו נמסים מאהבה!
אז מה אתם אומרים, בא לכם מתכון קל ופשוט ל”נוטלה” שמשדרגת לכם את העולמות ומכניסה לתוכם מתיקות נפלאה?
מתכון קל, נפלא ופשוט להכנה 🙂
מרכיבים:כמות- צנצנת קטנה של כ-200 גרם
- 1 כוס אגוזי לוז קלופים וקלויים מעט*
- חצי כף שמן קוקוס
- 1 כף אבקת קקאו איכותית ללא סוכר
- 3 כפות אבקת סוכר מאיזה ממתיק שאתם אוהבים (סוויטנגו/מונק פרוט/אלולוז)*
- כפית תמצית/משחת וניל איכותית
- קורט מלח הימאליה
אופן ההכנה:
- במעבד מזון חזק טוחנים אגוזי לוז עד למרקם נוזלי.
- מוסיפים שמן קוקוס וממשיכים לטחון למרקם יותר דייסתי.
- מוסיפים קקאו ואבקת סוכר ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
- תטעמו ואם חסר לכם מתוק תוסיפו עוד אבקת סוכר.
טיפ ממני:
- אני קונה אגוזי לוז מולבנים וזה מקצר את התהליך כי אין צורך לקלות אותם.
- אני טוחנת במטחנת קפה/תבלינים אריתריתול ומקבלת אבקת סוכר.
- אחסנו את הנוטלה בצנצנת זכוכית מעוקרת היטב.
You have noted very interesting points! ps decent web site.Raise your business