עוגיות טחינה נמסות בפה כמו חול שנשטף עם הים, היו מוצגות דרך קבע אצל אמי במזווה.
מתכון קל להכנה, פשוט, טעים ברמות ואפילו פרווה עם כוס תה לאחר הארוחה.
תכינו את עצמכם להפתעה הבאה, 3 מרכיבים וקערה, ויש לכם עוגיה
לכו להכין וספרו לי איך יצא 🙂
מרכיבים:כ-14 עוגיות כ-1.5 גרם פחמימה נטו לעוגיה (2.8 ברוטו)
- 150 גרם (כוס וחצי) קמח שקדים
- 1 כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
- חצי כוס תחליף סוכר/רבע כוס תחליף סוכר+רבע כוס מייפל של וולדן פארמס
- קורט מלח
- 120 גרם (חצי כוס) טחינה גולמית
- מעט מים
קישוט:
- חצאי שקדים מולבנים/חצאי פיסטוק טבעי/חצאי אגוזי מלך (השמים הם הגבול)
אופן ההכנה:
- מחממים תנור לחום 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- בקערה בינונית מערבבים את כל החומרים היבשים.
- מוסיפים את החומרים הרטובים ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
- במידה ואתם משתמשים ברוטב מייפל, אין צורך להוסיף מים לתערובת.
- קורצים מהבצק עיגולים ומשטחים בתבנית.
- נועצים שקד בכל עוגיה ואופים כ-15 דקות עד להזהבה קלה.
- מקררים על רשת עד להתקררות מלאה כדי שהעוגיות לא יתפוררו.
בתיאבון ובהנאה 🙂
Very interesting points you have remarked, regards for putting up.Blog money