ממנה ראשונה ועד מנה אחרונה – דל פחמימה (2023)
הקדמה לספר:
מזה מספר שנים, עוד לפני שסיימתי את לימודי הנטורופתיה, החלטתי שאני מתמחה בתזונה דלת פחמימה (קיטוגנית שפויה).
הבנתי במהלך הלימודים ומתוך נסיון חיים, שזוהי תזונה מבריאה.
עוזרת בטיפול בסוכרת ומניעתה, מסייעת בירידה במשקל, מונעת דלקתיות וטובה גם לנשמה.
אספתי את כל הידע שרכשתי ב-4 שנות לימודים, חקרתי ויישמתי הכל על עצמי ועל מטופלים.
מבחינתי התזונה היא אורח חיים שמלווה אותי ביום יום ונותן לי השראה.
כדי להפוך תזונה לאורח חיים, צריך שיהיו לנו מתכונים טעימים ומספקים ופה אני נכנסת לתמונה.
את אהבתי הרבה לבישול, הבאתי לידי ביטוי ביצירת מתכונים המיועדים לתזונה דלת פחמימה בריאה וטעימה.
אחרי אינספור מתכונים שדמיינתי, יצרתי, בישלתי וצילמתי וחיכו להם זמן מה במגירה,התפניתי סוף סוף להוציא אותם לאוויר העולם, כדי שגם אחרים יוכלו להנות מהחוויה.
בספר 25 מתכונים ממנה ראשונה ועד מנה אחרונה, משולבים בתמונות להמחשה.
כל חומרי הגלם הם כאלה המותרים בתזונה ובתוך כל מתכון יש את כמות הפחמימות לכל מנה.
מתוקים לשמחת חיים – דל פחמימה (2024)
הקדמה לספר:
מזה מספר שנים, עוד לפני שסיימתי את לימודי הנטורופתיה, החלטתי שאני מתמחה בתזונה דלת פחמימה
(קיטוגנית שפויה.) הבנתי במהלך הלימודים ומתוך ניסיון חיים, שזוהי תזונה מבריאה.
עוזרת בטיפול בסוכרת ומניעתה, מסייעת בירידה במשקל, מונעת דלקתיות וטובה גם לנשמה.
אספתי את כל הידע שרכשתי ב- 4שנות לימודים, חקרתי ויישמתי הכל על עצמי ועל מטופלים.
מבחינתי התזונה היא אורח חיים שמלווה אותי ביום יום ונותן לי השראה.
כדי להפוך תזונה לאורח חיים, צריך שיהיו לנו מתכונים טעימים ומספקים ופה אני נכנסת לתמונה.
אני עוקבת אחרי טרנדים לאפייה ברחבי העולם, מדמיינת בלילה מתכונים, הופכת את הדמיון למציאות,
עורכת, ומצלמת. את התוצאה אני משתדלת לתת לאנשים שונים שיחוו דעה.
בסדנאות שאני עושה, אני משלבת מתכונים חדשים שאינם מפורסמים באתר שלי והתגובות מדהימות.
בסדנה מסויימת ישבנו לארוחה בסיום ההכנה ואחת המשתתפות פרצה בבכי, היא לא האמינה שמתכון דל
פחמימה יכול להיות כל כך טעים ובלי תחושת אשמה.
בסדנה אחרת, ניגש אלי נער בן 16סוכרתי סוג 1והודה לי שהחזרתי לו את התקווה.
אחרי הארוחה בסדנה, כל המשתתפים הסוכרתיים מנטרים את הסוכר והתגובות מרגשות. הסוכר לא עולה
ולעיתים אין צורך להזריק על הארוחה. כל סדנה כזאת מחזקת לי את ההבנה שאני במקום הנכון בעשייה.
הסדנאות עזרו לי לחדד את ההחלטה לכתוב ספרי מתכונים כדי שכולם יוכלו להנות מהתוצאה.
הספר הראשון הוקדש כולו למתכונים “ממנה ראשונה ועד מנה אחרונה” והספר הזה מוקדש כולו לעוגות
וקינוחים דלי פחמימה שמחזירים לנו את הבית, היציבות, הרגשת ביטחון ושמחה.
הספר הזה בא לענות על הצורך למתוקים טעימים שנותנים תחושה של פינוק אמיתי לגוף ולנשמה, מכניסים
לחיינו שמחה ונותנים לנו נחמה.
כל מי שמכיר אותי יודע שאסתטיות חשובה אצלי במיוחד, כך שמעבר לטעם יש גם נראות מדהימה.
בספר 26מתכונים מגוונים, החל מעוגות גבינה ושוקולד, דרך קינוחים ללא אפייה, עוגות מיוחדות ועוגיות
צבעוניות, פריכות וטעימות, מגרים במראה ולא ניתם לאמר עליהם שהם דלי פחמימה.
רוב המתכונים קלים להכנה, לעיתים הם מעט יותר מורכבים כי יש בהם יותר שלבים בעבודה.
כתבתי לכם פרק נפרד על “טיפים לאפייה,” אנא קראו אותו והעבודה תהיה לכם יותר קלה.
כמובן שבכל המתכונים יש שימוש רק במרכיבים המותרים בתזונה, ללא קמח, ללא סוכר וברובם גם ללא
גלוטן.
בכל מתכון מצויין מספר הפחמימות למנה או לכל המתכון.
מקווה שתאהבו את התוצאה ותהנו מהמתכונים שכתבתי לכם באהבה גדולה.
וכמו תמיד אני פה לכל שאלה 🙂
בוקר טוב
האם יש מתכונים ללא מוצרי חלב? ומה כמותם? ( יש רגישים במשפחה)
האם יש ללא ביצים? (יש גם טבעוני במשפחה )
כן יש לי מגוון….
תודה