בעלי האהוב, מאוד אוהב שניצלים ודי קשה להתחרות בשניצלים המופלאים של אמא שלו.
חשבתי איך אוכל לא להיכנס לתחרות ומצד שני להפוך את הציפוי לדל פחמימות.
קמח שקדים הוא ידידי הטוב, אבל מטבעו הוא יותר מתקתק. בארצות הברית (אני בטוחה שניתן למצוא גם בארץ אולי בורסיה אחרת), מצאתי תערובת תבלינים שיש בה מכל טוב: מלח, שום יבש, בצל יבש, שומשום לבן, שומשום שחור ופרג. ערבבתי עם קמח השקדים ויצא מושלם.
מרכיבים למרינדה:
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית חרדל דיז'ון
- פפריקה מתוקה
- תבלין גריל עוף
- קורט כמון
- פלפל שחור גרוס, מעט מלח
- 2 כפות שמן זית
- שניצלים פרוסים
לציפוי:
- 1-2 ביצים טרופות (תלוי בכמות השניצלים)
- כוס קמח שקדים (תלוי במספר השניצלים)
- 3 כפות שומשום
- 1 כף תבלין מעורב (התבלין שהזכרתי בהקדמה)
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה לערבב את חומרי המרינדה ולהכניס לתוכה את השניצלים הפרוסים. להשאיר במרינדה לפחות חצי שעה.
- מכינים צלחת עם ביצה טרופה וצלחת נוספת עם תערובת של קמח שקדים, שומשום ותערובת תבלינים.
- מוציאים את השניצלים מהמרינדה, טובלים כל פרוסה בביצה טרופה ומצפים בתערובת שקדים.
- מטגנים את השניצלים במחבת גדולה עם שמן חם עד להזהבה.
טיפ ממני:
- כבר חזרתי ואמרתי שאני ממש לא אוהבת לטגן. יש לי בבית סיר טיגון ללא שמן שעובד על אדים חמים. אני מכניסה את פרוסות השניצלים המתובלות לסיר, מפעילה ל-10 דקות.
- אפשרות נוספת היא לאפות את השניצלים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד הזהבה.
Very interesting points you have remarked, regards for posting.Raise your business